Talo

Talo

lauantai 1. marraskuuta 2014

Muutto

Mun piti kuvata teille muuttolaatikoita ja muuta kaaosta, mutta sitä ei enään näissä kuvissa näy. Kävikin niin hienosti, että mies ilmoitti lähtevänsä poikien kanssa hakemaan sohvaa sekä ruokapöytää ja minut jätettiin yksin kotiin. Voitte kuvitella miten ihanaa oli saada järjestellä tavaroita kaikessa rauhassa oikeille paikoilleen :)

Tässä kuva olohuoneesta jossa meidän nojatuoli näyttää niin pieneltä. Kohta se saa onneksi seurakseen sohvan.Sauna ja pesuhuone yhdessä kodinhoitohuoneen kanssa ovat kyllä meillä onnistuneet. Todella tyytyväinen olen niihin.Tässä vielä kuvaa aulasta ja eteisestä. Innostuin jo laittamaan vähän joulujuttuja esille, vaikka halloween olisi ehkä ajankohtaisempi :)

Vielä täytyy mennä puuhasteluja jatkamaan. Mukavaa lauantai-iltaa!

22 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Onnea uuteen kotiin!! :)

  VastaaPoista
 2. Mikä tuossa aulan (?) katossa on? Puhallinkonvektori? Onnea uuteen kotiin, teillä on kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aulan katossa on tosiaan maaviileän puhallinkonvektori. Kesähelteillä sen pitäisi puhaltaa viileää ilmaa neljään suuntaan. Kiitos!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Hetki vielä niin pääsette tekin muuttamaan :)

   Poista
 4. Kauniin näköistä! Mitä (harmaita) värisävyjä teillä on käytetty seinissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, harmaat seinät on maalattu Tikkurilan Valamo sävyllä (V487). Se ei ole täysin puhdas harmaansävy vaan mielestäni jotain harmaan ja beigen väliltä. Valkoiset seinät meillä on sitten maalattu sävyllä Kalkki (F484).

   Poista
 5. Tosi hyvältä näyttää! Onko teillä muuten ollenkaan kattovalaisimia - kuvissa ainakin näkyy pääosin vain seinävalaisimia? Ja mistä toi eteisen "kotona" matto on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meiillä on ledejä katossa jonkin verran. Niitä on keittiössä, eteisessä, ja olohuoneessa sekä vessassa ja pesuhuoneessa. Varsinaisia kattolamppuja on sitten kaikissa makuuhuoneissa. Aulassa, keittiössä ja olohuoneessa on lisäksi pistokepaikkoja katossa, mutta tuntuu siltä, että miellä on ihan riittävästi valoa nyt näinkin.

   Matto on joskus, ehkä pari vuotta sitten, ostettu Askosta. Teillä on nyt viimein tontilla alkanut tapahtua! Pitää joku kerta tulla sinne ihmettelemään...

   Poista
  2. Parin viikon päästä tulee talopaketti - sen jälkeen riittää ihmeteltävää, joten tervetuloa. Tosin ei siellä kyllä tähän aikaan vuodesta iltaisin näe yhtään mitään :(

   Poista
  3. Kiitos kutsusta, tullaan mielellään -ja valoisan aikaan! Tervetuloa myös meille jahka raksailulta ehditte. Meillä näkee myös iltaisin ;)

   Poista
 6. Kaunista, ja tuollaisia seinävalaisimia ollaan mekin harkittu tulevaan kotiin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä kivat ja antavat myös tunnelmavaloa olohuoneessa himmentimen ansiosta. Kuvissa vaan tahtovat näyttää kunnon liekinheittimiltä ;)

   Poista
  2. Heh, mies oli vetänyt olkkarin seinään lampuille sähköt :D telepatiaa ilmeisesti :)

   Poista
  3. Hyvä hyvä :) Nyt vaan mieluisia valaisimia valitsemaan!

   Poista
 7. Onkos nuo teidän saunapaneelit normaali haapaa vai lämpöhaapaa,mitkä värjätty harmaalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, meidän saunassa on normaalia haapapaneelia (ei lämpöhaapaa) seinissä. Paneelit ovat Kärävä:n Kallio 15x120. Saunan ja pesuhuoneen katossa on normaalia haapasormipaneelia. Sekä katto, että seinät on käsitelty harmaalla saunasupilla saunassa ja pesuhuoneessa. Saunasta löydät lisää kuvia lokakuun sauna postauksesta.

   Poista
  2. ja tarkoitin tietysti tätä marraskuun postausta:
   http://mukavampimuuttovalmis.blogspot.fi/2014/11/saunotaanko.html
   Ekoissa kuvissa näkyvä kodinhoitohuoneen seinä on myös haapapaneelia mutta sitä ei ole käsitelty harmaalla… :)

   Poista
 8. Hei,

  Mitkä nuo teidän seinävalot ovat? Malli, merkki ja speksit? :) Ovat hienot, joten ajattelimme myös itsellemme vastaavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, meidän seinävalot ovat Theo up-down (Decolight). Tarkat speksit löydät täältä: http://decolight.fi/tuote/152081/?pdf=1

   Poista