Talo

Talo

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Reilu vuosi sitten

Blogini on vaivihkaa täyttänyt jo vuoden! Reilu vuosi sitten julkaisin ensimmäisen blogikirjoitukseni ikinä. Perustin blogin, koska halusin että meidän tutut voivat tätä kautta seurata projektimme edistymistä. Samalla ajattelin, että tämä toimii rakentamispäiväkirjana, jotta rakentamisen ajalta jäisi muistoja ja tulisi otettua eri vaiheista kuvia. Lisäksi tietysti toivoin että tästä blogista olisi muille rakentajille tai rakentamista suunnitteleville jotain hyötyä tai vähintään vertaistukea.

Alussa esittelin blogissa meidän suunnitelmia ja keväällä sitten päästiin jo tositoimiin. Kesä meni vauhdilla ja syksy vielä nopeammin. Voin siis sanoa että meillä rakentamisen vuosi on mennyt vauhdikkaasti! Nyt asumme jo uutta taloamme ja teemme tästä kotia.

Alku meni itsellä opetellessa bloggaamista, enkä edelleenkään koe olevani "oikea bloggaaja". Tykkään tästä kuitenkin sen verran että aion jatkaa. Jatkossa painopiste siirtyy luonnollisesti rakentamisesta sisustamiseen ja muihin kotijuttuihin.

Kiva on ollut kuulla että blogia myös seurataan. Lukijamäärän kasvu kertoo saman tarinan. Kiitokset kaikille teille lukijoille ja kommentoijille! Kommentteja on aina kiva saada, tietää että siellä ruudun toisella puolella on joku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti