Talo

Talo

perjantai 28. marraskuuta 2014

Kahvipaussi

Pidän kahvista paljon. Oikeastaan olen siihen koukussa. Jo jokin aika sitten aloimme jauhaa kahvin pavuista ja voi että mikä maailma mulle siitä avautuikaan! Tällä hetkellä suosikkini on Mokkamestareiden Super Vanilla. Tuossa kahvissa on ihana vaniljan aromi mutta kuitenkin puhutaan vielä kunnon kahvista.


Olen huomannut, että myös nuo Lidlin myymät pavut ajavat asiansa, mutta välillä tekee mieli herkutella. Tänään oli esimerkiksi sellainen hetki. Teen osittaista työviikkoa ja perjantait ollaan poikien kanssa vaan nautittu kotoilusta. Kun nuorempi äsken nukahti päiväunille oli ihanaa valmistaa kahvi ja istua koneen ääreen hetkeksi. Hänellä on taas korvatulehdus, joten kahvia on tarvittu vähän normaalia enemmän paikkaamaan huonosti nukuttuja öitä ja pitämään äti virkeänä.
Viikonlopuksi on meillä tiedossa kaikkea kivaa touhua. Käytiin äsken myös hankkimassa joulutähdet joita alamme kohta vanhemman pojan kanssa virittää paikalleen. Mukavaa viikonloppua!

p.s. Noissa kuvissa näkyy hyvin tuo meidän harmaa keittiötaso. Keittiöesittely on mulla suunnitteilla mutta ensin täytyy saada astianpesukone kuntoon. Sen kanssa on ollut pientä häikkää...

2 kommenttia:

  1. Kahvi on monen hetken pelastaja! Oon just tuollaista keitintä miettinyt, onko hyvä tuo keitin ollut? Pitääpä kokeilla tuota vaniljaa :)

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta! Kyllä tuo keitin on hyvä ostos ollut ja lisäksi tyylikäs kuin mikä. Ainut on se, että pitäisi aina muistaa avata tuo vesisäiliön kansi käytön jälkeen. Jos on pitkään kiinni saattaa hieman ummehtuneelle tuoksahtaa säiliö kun kannen avaa koska on niin tiivis.

    VastaaPoista