Talo

Talo

perjantai 21. marraskuuta 2014

Sohvan paikka

Sohva on löytänyt meillä paikkansa. Sille olisi oikeastaan kaksikin sijoitusmahdollisuutta olohuoneessa mutta sohva nököttää nyt sillä paikallansa jonne se ensimmäisenä kannettiin. Ehkä jossain vaiheessa jaksan siirtää sitä ja kokeilla myös tuota toista kohtaa. Nyt on ihan hyvä näin.Sohva on meillä televisiota vastapäätä. Seinävalot sohvan yläpuolella jäävät mukavasti ja tuntuu kuin tuo paikka olisi meidän sohvalle tehty. Välillä olen miettinyt olisiko tuossa sohvan yläpuolella, seinävalojen välissä, hyvä paikka taululle. Toisaalta ei tuo seinä välttämättä mitään kaipaa kun valot ovat siinä.


Noista sinisistä tyynyistä on jo pari kertaa tuo koristenappi irronnut ja yksi nappi on edelleen kateissa. Poikien käsittelyssä ovat joutuneet koville mutta silti... Nuo sohvatyynyt harvoin muuten ovat noin hienosti aseteltuna sohvalla. Tuskin edes pysyvät sohvalla kun meno on niin vauhdikasta!


Sohvapöytänä meillä on vanha pöytä edellisestä kodistamme. Materiaalina se on pähkinää joten kestää pienet kolhutkin ja sen päällä voi hyvin vaikka seistä! Vaikka kotimme on hyvin vaalea, sopii tuo pöytä mielestäni melko hyvin tänne joten han heti en ole sitä uudella korvaamassa.


2 kommenttia: