Talo

Talo

perjantai 7. marraskuuta 2014

Ykkösvessa esittelyssä

Blogissa on nyt siirrytty siihen vaiheeseen, että voin alkaa esittelemään meidän valmiita tiloja :) Ensimmäiseksi valikoitui meidän ykkösvessa, johtuen siitä, että sitä ei kummemmin tarvinnut sisustaa. Muualla talossa vallitsee vielä vähän kaaos kun kaikki tavarat eivät ole löytäneet omille paikoilleen.


Tuo vessa on aika jees, mutta jos sitä suunnittelisin nyt, tekisin pari juttua eritavoin. Täytyy tässä välissä myöntää, että kiintokalustesuunnittelussa meillä meni paukut aikalailla keittiöön. Muihin tiloihin ei enään hirveästi jaksanut keittiön jälkeen keskittyä ja se näkyy mielestäni tässä vessassa.

Meille piti takaseinälle tulla harjattua haapapaneelia, mutta jostain syystä sitä ei enään ollut saatavilla. Sen sijalle tuli sitten sileä haapapaneeli, joka käsiteltiin Tikkurilan Valtti Arcticilla sävyssä Kiiruna. Olin mielessäni kuvitellut, että tuo käsittely jättäisi puun tummemmaksi, mutta aikani jo tuota seinää katsottuani olen alkanut siihen tottua. Panelissa minua häiritsee kyllä edelleen se, että tuo katto on paneloitu seinän kanssa eri suuntaan…
Laminaattitaso on vessassa vaalean harmaa. Nyt valitsisin siihen joko ihan valkoisen tai sitten jonkin tummemman, jotta saataisiin lisää kontrastia. Jättäisin myös tuonne takaseinän ja hyllyjen väliin pienen raon enkä veisi tuota tasoa ja hyllyjä seinään asti kiinni.Ei nyt pidä kuitenkaan kuvitella että en olisi tähän ollenkaan tyytyväinen, satun vain olemaan sellainen täydellisyyden tavoittelija, jota jää pienet asiat vaivaamaan. Onneksi niitä ei meidän talossa ole kuitenkaan montaa :)


Hana vessassa on Oraksen Cubista. WC-istuin IDO seven D. Seinissä meillä on samaa valkoista laattaa, jota löytyy myös pesuhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta.
Katsotaan minkä tilan saan seuraavaksi esittelykuntoon. Mieleen tulee ainakin yksi paikka joka meidän talossa tahtoo olla ylitse muiden. Se on sauna.


4 kommenttia:

  1. Minusta tuo vessa näyttää oikein kivalta, eikä eri suuntaiset panelit häiritse tippaakaan - olisin varmaan itsekin laittanut nuo noin päin. Tuo paneliseinä on kyllä kaiken kaikkiaan kiva idea - saatan jopa kopioida meidän alakerran vessaan :)

    VastaaPoista