Talo

Talo

lauantai 25. lokakuuta 2014

Hektinen vaihe

Nyt ei tarvitse miettiä mitä sitä vapaa-aikana tekisi. Työlistalla on paljon juttuja, enimmäkseen siivousta! Talolla siivousta riittää, rakennuspölyä tuntuu olevan ilmassa ja kaikkialla :) Asunnollakin pitäisi pakkailla ja SIIVOTA. Lisähaastetta touhuun tuo noiden kahden pienen "apurin" lisäksi se, että muutto pitäisi käytännössä hoitua yhdessä päivässä… No ei se mitään, excel taulukko on jo väsätty, johon kaikki tekemättömät hommat aikataulutetaan. Näin saadaan edes jotain järjestystä kaaokseen!

Talolla on vielä sähkötöitä vähän kesken, muuten alkaakin olla valmista. Isännällä on vielä hommaa, mm. saunan listoituksien viimeistelyä, portaiden tekoa, roskapöntön kasausta, talonumeron kiinnittäminen yms. Onneksi ensiviikolla on molemmilla pari vapaapäivää.

Viikko sitten levitettiin etupihalle vähän soraa. Oli siinä pojat mielissään. Pienempikin malttoi olla vaan paikallaan ja ihmetellä bobcattia.Valokuvia en ole talolta oikein saanut otettua. Aina kun siellä olen, on ollut jo niin hämärää ettei kuvista tahdo tulla mitään. Odotan jo niin valaistuksen valmistumista!!! Tässä kuitenkin yksi kuva jonka olin aiemmin ottanut tuosta kodinhoitohuoneen seinästä.

2 kommenttia:

 1. Hei! Löysin blogisi ja mielenkiinnolla jäin lukemaan, sillä meille on rakentumassa saman firman kautta talo. Meillä tosin talofirman kautta vai "vesikattovalmiiksi".
  Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan! Onnea teille projektin alkamisesta. Pitääkin alkaa seurata teidän rakentamista :)

   Poista