Talo

Talo

torstai 16. lokakuuta 2014

Ulko-ovi paikoillaan

Olipas mukava näky kun kävin talolla, siellä oli ulko-ovi paikoillaan. Ulko-ovena on meillä tähän asti ollut rakennusaikainen ovi, mutta nyt tuo hirvitys oli saanut lähtöpassit ja tilalle oli tullut uutuutta kiiltävä ovi. Kyllä vaan talon ulkoilme muuttui kerrasta!




Ulko-ovi on Pihlan mallistosta ja siinä ovat ikkunalistat oven kanssa samanväriset. Ovi on tumma myös sisälle päin ja tuo mukavaa kontrastia meidän muuten vaaleaan kotiin. Kodiksihan tuota taloa voi jo kohta alkaa kutsumaan :)

Tällä viikolla on muutenkin ollut paljon tapahtumia. Saunassa on lauteet, keittiö alkaa olla valmis, kaikki listoitukset tehty, väliovet paikallaan jne. Lisäksi satuin sopivasti talolle kun siellä oli pihassa Ekovillan auto puhaltamassa villaa yläpohjaan. Enään ei taidakaan isoja autoja pihalle parkkeerata ainakaan rakennusmielessä.




Tästä kohti loppurutistusta. Vielä on sähkötöitä ja putkihommia jäljellä.



1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää! Onko tuo palo-ovi, vai ihan normaali? Meillä on ulko-ovet mielä mietinnässä, mutta palo-ovet kiinnostaisivat. Parhaita ovat tosiaan nuo viikot, kun tapahtuu paljon kerralla.

    VastaaPoista