Talo

Talo

lauantai 11. lokakuuta 2014

Lattiaa ja listoituksia

Viime viikolla tuli paljon näkyvää muutosta raksalla. Laminaattia laitettiin lattioihin ja listoituksia tehtiin. Periaatteessa ei nyt enään paljoa puuttuisikaan. Putkarille ja sähkärille on vielä kuitenkin hommia, joten ei tässä nyt ihan vielä valmiita olla. Muutaman räpsyn otin raksalta ja nyt näette tuon takan koko komeudessaan. Huomatkaa myös ihana vaalea lattia :)

Takka ja lattiaa.


Listoituksen jälki oli hyvää ja viimeistellyn näköistä. Nyt vaan odotan että saadaan nuo väliovet ja lattialistat paikalleen.

Väliovi odottamassa asennusta.

Ensi viikolla saadaan toivottavasti jo lauteet saunaan. Pientä esimakua tuosta vaaleasta haavasta sain meidän kodinhoitohuoneessa, jossa haapapaneeli oli laitettu seinälle.

Vaalea haapapaneeli kodinhoitohuoneen yhdellä seinällä.

Kova hinku olisi päästä jo sisustamaan, mutta täytyy vielä hetki malttaa. Muutolle täytyisi alkaa jo pikkuhiljaa ajatuksia uhrata. Tavaraa ei nyt onneksi niin paljoa ole, kun silloin vuosi sitten jo tehtiin karsimista. Lisäksi osa huonekaluista on säilössä muualla ja ne ehtii sitten hakea myöhemminkin. Ja onhan meillä tuo autotalli jota voi käyttää "välivarastona"




5 kommenttia:

 1. Ihana tuo haapapaneeli! Mekin ollaan mietitty kodinhoitohuoneeseen jotain vastaavaa, yksi seinä kaipaisi piristystä.

  Kiva blogi sinulla! Menette askeleen meitä edellä. Meillä on muutto omaan melkein muuttovalmiiseen juuri ennen joulua. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia, tykkään kanssa kovasti tuosta vähän erinäköisestä seinästä meidän kodarissa. Meillä on satiinilasinen ovi pesuhuoneeseen tuolla seinällä ja täytyy sanoa, että lasin ja puun yhdistelmä näyttää kyllä hyvältä.

  Ihanaa että pääsette myös ennen joulua muuttamaan. Tänä vuonna joulu tuntuukin erityisen odotetulta kun sen saa viettää omassa uudessa kodissa. Voimia teille loppurutistukseen, jos hyvin käy niin meillä on jo parin viikon sisällä muutto!

  VastaaPoista
 3. Moi! Hyvältä näyttää teidän kodissa :) Mikä maali teillä on tuossa takan takana? Itse olen kans ajatellut laittaa osaan seinistä hieman tummempaa harmaata, nyt vain emmin onko valitsemani maali liian tumma. Valinnan vaikeutta :) t. Hanna-Riikka ( Mirkan kutsuilta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiva että löysit tänne blogiin! Seinässä oleva maali on Tikkurilan Valamo sävy (V487). Tuo ei ole puhdas harmaa vaan taittuu beigeen, mutta tuon tummuuden siitä kyllä näkee selvästi. Tuttu tunne tuo valinnan vaikeus :)

   Poista
 4. Kiitos tiedosta! Aika saman värinen maali oli ajatuksissa, J486. On kans beigeen taittuva harmaa :)

  VastaaPoista