Talo

Talo

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Takkaa sun muuta

Tänään talolla oli kuhina päällä. Aamulla sinne saapui kuorma laattoja sun muuta ja illalla olohuoneessa  nökötti jo takka. Mikrolaastia on myös levitetty, mutta pidän teitä vielä hetken jännityksessä ja esittelen sen vasta kun pinta on lopullinen ja valmis. Tässä kuitenkin pari räpsyä tältä päivältä.


Paljon on viikkoon mahtunut. Kävimme valitsemassa kodinkoneita ja lyhyen pähkäilyn jälkeen päädyimme rosterisiin koneisiin. Valkoiset koneet vähän kiinnosti, mutta meidän moderniin keittiöön nuo rosterit sopivat varmasti oikein hyvin. Mies on myös vähän maalannut otsalautoja ja niitä katospilareita vai mitä lie ovatkaan. Räystäät tulevat jonkin ajan päästä joten sitä ennen nuo otsalaudat olisi hyvä ehtiä maalaamaan. Maalämpöpumppu on nyt myös kytketty.


Ai niin, meinasi melkein unohtua mutta onhan meillä jo autotallin ovikin ollut jo tovin paikallaan. Enään ei paljoa puutu. Vähän sähkötöitä ja talli alkaa olla valmis.Pari pitkää kuukautta olisi vielä jaksettava ennen kuin päästään muuttamaan. Täytyy myöntää että nyt alkaa jo vähän olla sellaista turnausväsymystä ilmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti