Talo

Talo

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Lisää valmista pintaa

Meille on ilmestynyt lisää valmista pintaa, nyt kaikki tapetit ja maalit on seinissä. Voi miten mukava oli tänään käydä talolla ja nähdä nuo tapetit ja sävymaalit seinissä. Yhtä hymyä olin vaan :)

Tässä teille kuvasaldoa raksalta.


Etenkin tuo raitatapetti näytti näytti todella hyvältä. Huomenna on vuorossa meidän keittiön välitila ja kauan odottamani mikrolaasti.7 kommenttia:

 1. Teilläpä näyttää jo valmiilta. Jotenkin niitä valkoisia seiniä ei osaa samalla tapaa valmiina pitää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, seinät ja katto kun on viimeistelty niin näyttää jo niin valmiilta, vaikka vielä on monta juttua edessä ennen kuin on valmista.

  VastaaPoista
 3. Jotenkin eksyi tännekin! 8) teillä näyttää olevan projekti kivassa vaiheessa, kun valmista alkaa tulemaan.8) Ja kuvien materiaalit näyttävät kyllä oikein hyvältä. Jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, oon sun blogia jo tovin seurannutkin! On tää nyt aika mahtavaa kun noita valmiita pintoja tulee koko ajan lisää. Ihan paras vaihe rakentamisessa :)

   Poista
 4. Moi, eksyin tänne mikrolaastia googlettamalla. Mistä ostitte tuota mikrolaastia ja kestääkö se keittiön välitilassa, esim altaan ja lieden kohdalla? Onnistuuko levittäminen ihan kotimaalariltakin? :)

  VastaaPoista
 5. Moi, eksyin tänne mikrolaastia googlettamalla. Mistä ostitte tuota mikrolaastia ja kestääkö se keittiön välitilassa, esim altaan ja lieden kohdalla? Onnistuuko levittäminen ihan kotimaalariltakin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, meille mikrolaasti tuli Suomen Betonileimasimelta. Pysyhän kuulolla, vastaan noihin muihin kysymyksiisi seuraavassa postauksessa, jossa käsittelen tuota meidän keittiön välitilaa tarkemmin.

   Poista