Talo

Talo

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Jälleen yksi raksaviikko takana

…monta tosin vielä edessä. Autotalli on hyvin edistynyt isännän loman aikana. Siellä on jo eristeet seinissä ja ensiviikolla päästään sisäseiniä levyttämään.

Auto autotallissa. Asfalttiliidut ovat oiva ajanviete raksalla ja
minäkin innostuin niillä autotallin lattiaan piirtämään.


Talolla on nyt kaikki väliseinät paikoillaan ja ensiviikolla sinne tulee maalari. Tässä muutama kuva.Aula.


Keittiö.

Näkymä eteisestä olkkariin.Vaikka raksa-arki kieltämättä välillä aika rankalta tuntuukin, niin aina kun on tuolla tontilla käynyt ja talon sekä tallin edistymisen nähnyt, niin siitä on aina vaan hyvälle tuulelle tullut. Ensiviikolla me menemmekin poikien kanssa harjoittelemaan päiväkotiarkea, sillä kotiäidin töihin paluu lähestyy :) Vaihtelu arkeen tuntuu nyt niin tervetulleelta!

6 kommenttia:

 1. Me käytiin yksi ilta teillä kattelemassa ja hyvältä näyttää. Hurjasti toi väliseinät lisää tilantuntua. Meillä jotenkin nyt matelee, kun lattian kuivumista odotellaan. No ehkä se siitä taas joskus etenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asioilla on tapana edetä, vaikka välillä hitaalta tuntuukin. Musta on nyt tullut aika kärsimätön tuon talon suhteen kun sitä jo haluaisi nähdä kaiken valmiina! Ei auta kun odottaa ja odottaa...

   Poista
 2. moikka. löysin juuri tämän teijän blogin ja kiinnostuin koska ollaan juuri kilpailuttamassa eri talotoimittajia ja taloteko on tässä rallissa mukana. siksi kiinnostais että onko teillä menny kaikki rakennuksen osalta hyvin? onko toimitukset tullu ajallaan ja työnjälki ollu hyvä?
  ps. hieno talo teille on tulossa, meillä aikalailla saman suuntaset ajatukset värimaailman suhteen.

  jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavia kuvia ja kirjotuksia.

  Jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva että löysit meidän blogin! Yksi iso syy tämän pitämiseen onkin jakaa ideoita, vinkkejä ja kokemuksia rakentamisesta muille :)

   Meillä on mennyt kaikki Taloteon kanssa todella hyvin tähän asti ja tyytyväisiä ollaan oltu heidän työnjälkeen kaikinpuolin. Toiminta on muutenkin ollut erittäin ammattitaitoista heti alusta saakka. Meillehän tulee muuttovalmis talo joten meidän ei tarvitse aikatauluista tai toimituksista itse huolehtia lainkaan. Tässä nyt vaan odotellaan muuttopäivää ja samalla seurataan mielenkiinnolla tapahtumia ja edistymistä raksalla. Autotallia mies tekee itse, joten sen suhteen pääsee oikeasti kokemaan tuon rakentamisen.

   Lähiaikoina on taas lisää kuvia luvassa talolta. Nyt siellä on maalaustyöt käynnissä. Jos haluat vielä tarkemmin jostain kysyä niin minut tavoittaa myös sähköpostitse: mukavampimuuttovalmis@gmail.com

   Poista
  2. moikka. kiitos tästä vastauksesta.
   joo tälläisen kuvan itsekin olen taloteosta saanut kun olen myyjän kanssa jutellut ja pyydellyt hintatarkastuksia, muutoksia toimitukseen tai jos muuten on ollut jotain epäselvyyksiä jonkun asian suhteen niin vastauksen olen saanut kivuitta ja toiminnasta on jäänyt hyvä maku.
   toi spu-levy on itellä ollu se yks isoista taloteon plussista ja näköjään he osaavat sen tiiviyttä myös hyödyntää kun teidän mittauslukemia katselin. :)
   jatkan ehdottomasta blogin lukemista ja jos mulla jotain kysyttäviä vielä tulee niin laitan meiliä.
   toivottavasti loppuprojekti menee hyvin.

   Jii

   Poista
  3. Kiitos ja tsemppiä sulle tuohon tarjous- ja vertailurumbaan. Muistan itse miten hyvältä ja helpottuneelta tuntui sitten kun päätös talotoimittajasta oli viimein tehty :)

   Poista