Talo

Talo

lauantai 16. elokuuta 2014

Sekalaisia ajatuksia ja kuvia

Liekö johtuu töihinpaluusta, vähistä yöunista vai mistä, mutta otetta on vaikea saada mistään joten laitetaan nyt tähän postaukseen vähän kaikkea sekalaista.

Talolla on kaikki seinät nyt tasoitettu ja niissä on pohjamaali. Lopulliset maalipinnat tehdään ymmärtääkseni vasta sitten kun sisäkatto on laitettu.
Autotalli on hurjasti edistynyt. Sisällä maalataan jo seiniä joten uhkaavasti alkaa näyttää siltä, että tuo talli tuosta valmistuu.


Sitten palaan vielä tuohon meidän lattiavalintaan joka osoittautui oikeaksi. Lattian kanssa me olimme kahden eri laminaattivaihtoehdon välillä. Täällä kirjoitinkin aiemmin niistä. Bongasin nimittäin asuntomessuilta nuo molemmat vaihtoehdot ja kyllä tuli hyvä olo kun ajatukseni lattiasta osui oikeaan. Meille tulee siis tämä valkoöljytty tammi laminaatti joka on tässä ensimmäisessä kuvassa, mutta ensin olimme tuon alemmassa kuvassa olevan arctic wood laminaatin kannalla. Tässä kohtaa voin todeta sen, että valintoja tehdessä kannattaa, jos mahdollista, mallipalan lisäksi nähdä vaihtoehto isona pintana.


Upofloor, Vitality Diplomat laminaatti, 619 valkoöljytty tammi.

Upofloor, Vitality Diplomat laminaatti, 660 Arctic Wood. 


Lopuksi vielä kuva meidän tontilta jonka otin tällä viikolla. Harmikseni hieman myöhästyin tämän kuvan kanssa ja vilja oli jo puitu, mutta kyllä tuo peltomaisema sateen jälkeen seesteiseltä näyttää ilman viljaakin.


3 kommenttia:

 1. Olen kyllä tismalleen samaa mieltä tuosta lattiavalinnasta kanssanne - tuo valitsemanne on jotenkin niin paljon luonnollisemman näköinen kuin tuo toinen. Ei kuule mene kauaakaan, kun pääsette tavaroita pakkaamaan ja muuttopuuhiin. Varmasti hieno fiilis, kun raksa alkaa olla jo noin pitkällä. Itsestäni tuntuu, että ikuisuus on jo mennyt, eikä mitään vieläkään ole tapahtunut :( Voimia arkeen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Nopeastihan teilläkin on alkanut asiat edetä, joten ennen kuin huomaatkaan olet keskellä raksa-arkea.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Voisitko kertoa mistä nuo kuvat laminaateista on? Tuo laminaatti taitaa olla vain UPOFLOORIN maahantuomaa ja oikea valmistaja on Balterio. Olisin tilaamassa sitä hollannista mutta olisi kiva ensin nähdä jossain tuo "livenä". Tässä linkki: https://laminaat-concurrent.nl/product/balterio-vitality-diplomat-wit-geoiled-eik-dk619/

  VastaaPoista