Talo

Talo

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Tiililadonta vastaan suoraladonta

Pesuhuoneeseen meille tulee pääosin valkoista laattaa suoralla ladonnalla. Suihkuseinä tulee kuitenkin erilaisella laatalla. Laatta on samaa mitä meillä on eteisen ja keittiön lattiassa, koko vaan on eri. Suihkuseinälle se tulee 30x60 cm koossa. Laattavalintoja tehtäessä päätimme, että tuo suihkuseinän erilainen laatta laitetaan tiililadonnalla. Näin saamme pesuhuoneeseen yhdelle seinälle ns. tehostelaatoituksen.

Jos ei vielä ole tullut selväksi, niin olen melkoinen pähkäilijä. Tuo tiililadonta jäi jotenkin kaivelemaan mielen perukoita, koska jotenkin miellän suoran ladonnan ajattomammaksi valinnaksi. Työkaveri antoi minulle hyvän vinkin, tuota ladontaa voisi testata laatoilla. Nyt kun nuo laatat oli talolle tullut, otinkin kameran mukaan ja kävin vähän "laatoittamassa".

Tässä kuvat noista molemmista ladontatyyleistä joita testasin.


Lopputulos on se, että tiililadonnassa pysytään. Tällä laatalla se jotenkin miellytti minua enemmän ja erottuupahan tuo seinä nyt paremmin, koska laatta itsessään on kovin neutraali, mutta niin kovasti minun makuuni.

Kumman ladontatyylin sinä olisit valinnut?

4 kommenttia:

 1. Olen ihan samoilla linjoilla kyllä sun kanssa. Minustakin suoraladonta on jotenkin ajattomampi, mutta tuohon sopii ehdottomasti paremmin tuo tiililadonta. Johtuu mun mielestä noista valkoisten ja harmaiden laattojen kokoerosta. Tulisi omaan silmään ehkä häiritseväkin tuosta, kun osuisivat sitten vaakatasossa eri kohdille. Tiililadonta näyttää yllättäenkin paljon rauhallisemmalta ja sopusointuiselta.

  Oikein mukavan näköiset laatat muuten, tulee varmasti kiva kylppäri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo laattojen kokoero oli juuri se syy miksi alunperinkin ajatuksissa oli tuo tiililadonta.

   Poista
 2. Ensimmäinen vaihtoehto näyttää paremmalta t. Paula 😊

  VastaaPoista