Talo

Talo

perjantai 19. syyskuuta 2014

Laatat (ja vähän muutakin) paikoillaan

Raksalla on taas tapahtumia ollut. Melkein kaikki laatoitukset on nyt tehty ja voi että olen tyytyväinen meidän valintoihin! Kaikki näyttää kyllä hyvältä.

Pesuhuoneen tiililadonta oli ehdottomasti onnistunut valinta. Tässä hieman kuvia tuolta pesuhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta.


Laatoitukset meillä teki Pirkan vesieriste- ja laattatyö. Laatoittajalla oli ammattitaitoa sekä näkemystä ja työnjälki oli erinomaista. Kyseistä yritystä on helppo suositella.

Laatoittaja työssään.

Takassakin on jo laatat ja se on valmis. Kuvia takasta oli vähän vaikea ottaa, sillä olohuoneessa on tavaraa vaikka kuinka. Kiintokalusteet ovat talolle nimittäin jo tulleet ja niiden asennuskin aloitettu. Keittiö alkaa jo hahmottua ja vaikuttaa siltä, että meillä on riittävästi kaappitilaa. Tässäpä kuva keittiöstä.
Täytyy muuten tässä välissä hieman kehua myös tuota Taloteon muuttovalmis konseptia. Meidän ei ole kertaakaan tarvinnut sisälle tavaraa roudata, saatika mitään siivousta raksalla suorittaa. Kaikki nuo kuuluvat talotoimittajan tehtäviin. Kyllä osaan arvostaa!

Viikonloppuna on sitten tiedossa saunan panelointia. Tässä pieni maistiainen noista harmaalla saunasupilla käsitellyistä paneeleista. Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Wau, tällänen rakentaminen vois olla munkin makuuni!

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä tää meidän rakentaminen on ihan inhimillinen rutistus ollut. En tiedä oletko muuten yhdistänyt mutta muutettiin vajaa vuosi sitten siitä ihan teidän naapurista.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivalta näyttää. Tulee ihan omat fiilikset mieleen kun pääsi uuteen muuttamaan. Varmasti odotatte, että pääsette asumaan. Teillä on ollut tosi vähän mitään harmia rakentamisesta. Varmasti hyvä valinta tuo muuttovalmis. T. Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä tässä kieltämättä on muuttokuume vähän viime viikkojen aikana lisääntynyt! Eipä enään niin kauaa ois.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää taas. Onko khh lattiassa muuten suorakulmio vai neliölaatta? Entä millainen seinämateriaali siellä on? Muistelisin, että yhdelle seinälle tulee jotain panelia tms. mutta entä muuten? Jotenkin niin kadehdittavan helposti tuntuu talo teille nousseen, me tässä kilpailutellaan suunnilleen kaikkea mikä liikkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos olen itsekin erittäin tyytyväinen valintoihin. Tuo khh lattia on osaksi isoa neliölaattaa (45x45 cm) ja osaksi samaa 10x10 laattaa mitä pesuhuoneen ja vessojen lattiassa on. Laattakoko muuttuu tuossa lattiassa yhdessä kohtaa ja tavallaan jakaa pukeutumistilan tuosta kodinhoitohuoneesta. Tuo iso neliölaattaa on samaa mitä eteisen ja keittiön lattiassa on. Pesuhuoneen suihkuseinällä sitä samaa laattaa on suorakulmion muodossa (30x60 cm).

   Khh seinät on maalattu tikkurilan luja maalilla paitsi se yksi seinä johon tulee vaalealla käsitelty haapapaneeli. Välitiloihin tulee valkoinen laatta.

   Eihän se rakentaminen varmaan koskaan helppoa ole, mutta kyllä tässä kieltämättä on paljon omaa aikaa säästänyt ja talo nopeasti valmistunut. Luulisin että tuota kilpailuttamista varmasti alussa on teillä riittämiin mutta eiköhän se siitä vähitellen helpota tai sitten muuttuu ihan vaan rutiiniksi. Kohta tekin pääsettekin jo tositoimiin. Tsemppiä!

   Poista
 5. Pitänee tulla taas paikanpäälle tekemään tarkastus :) T. Paula

  VastaaPoista