Talo

Talo

torstai 3. heinäkuuta 2014

Pajutilalla

Ihanaa kun tänään oli vaihteeksi hetken aurinkoista ja lämmintä. Kyllä noita sateita on jo ihan riittävästi tälle kesälle saatu. Tänään kävimmekin parin ystävän ja lasten kera Marjamäen Pajutilalla Kangasalla. 


Viime vuosina ollaan tuolla joka kesä vierailtu, mutta tämän kesän vierailu taitaa jäädä viimeiseksi, pajutilalla oli nimittäin poistomyynti käynnissä. Tämä tarkoitti myös sitä, että emme valitettavasti päässeet enään nauttimaan kahvilan ihanista kakuista. 

Emme antaneet sen kuitenkaan haitata, sillä innostuimme tekemään löytöjä tuolta poistomyynnistä ja samalla vähän harjoittamaan tinkimistaitojamme…Lampaat riemastuttivat niin lapsia kuin meitä aikuisiakin. Ne olivat tosi kesyjä eivätkä lasten touhuista hätkähtäneet. Pajukuja ja pajukota olivat myös lasten mieleen.


No entäs ne ostokset sitten? Tyhjin käsin ei tosiaan tarvinnut tuolta lähteä vaan pieniä koristejuttuja tarttui mukaan. Tässä viimeisessä kuvassa löytyy osa noista meidän ostoksista. Pieniä sisustusjuttuja tuli uuteen kotiin taas hankittua :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti