Talo

Talo

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Autotalli edistyy

Autotalliin saatiin tuulensuojalevyt asennettua viikolla. Mies ahkeroi noiden levyjen kanssa työpäivien jälkeen ja nyt viikonloppuna päästiin jo asentamaan ulkovuorilautoja.

Tuulensuojalevyt tallin seinissä.


Koska tuo autotalli tulee meillä pääosin tummanharmaalla, oli nuo ulkovuorilaudat maalattava kertaalleen ennen asennusta. Tai ei siis mikään pakko ollut, mutta meidän ulkovuorilautojen profiili on sellainen, että lautojen väliin jää vain pieni rako. Jälkeenpäin tuo rako olisi ollut aika haastava saada hyvin peittymään maalilla. 


Nippu maalattuja lautoja odottamassa asennusta.


Tuon harmaan maalin oikean sävyn löytäminen oli muuten aika haastavaa. Muutamaa sävyä tuli testattua ja se mikä näytti värikartassa hyvältä, näyttikin maalattuna aivan toiselta. Yleensä joko liian vaalealta tai sitten liian siniseltä.Suorat linjat.


Yhden epäonnistuneen kokeilun jälkeen yritin selittää miehelle, että haen sellaista harmaata sävyä, mikä tuossa meidän peltikatossa on. Ai RR23 tokaisi mies? Niin… Hmm.. Löytyyköhän sillä koodilla joku maalisävy? No löytyi toki, sillä sävykoodihan tuo RR23 on! Se ratkaisi nyt meidän harmaansävyongelman ja talli maalataan/maalattiin sillä.


Naulain hommia.

Ei muuten olla yhtä nopeita asentamaan ulkovuorilautoja Taloteon porukkaan verrattuna, sillä vaikka miehellä apukädet viikonloppuna olikin, ei kahdessa päivässä mitenkään saatu kaikkia laitettua. Hyvä jos kolmasosa tallista on nyt valmiina tältä osin. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.


Takaseinä kohta valmis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti