Talo

Talo

torstai 17. heinäkuuta 2014

Keittiö tilaukseen

Meillä on raksa edennyt nyt siihen pisteeseen että oli aika lyödä kiintokalustevalinnat lukkoon. Ensi viikolla raksalla tehdään tarkistusmittaukset ja sen jälkeen kalusteet menee tilaukseen. Hirveän nopeasti aika rientää, onneksi :)

Keittiö ja kiintokalusteet tulee meille Nelko Keittiöiltä. Sieltä saimme hyvää palvelua ja Matti tuntui ymmärtävän mun jahkailua mm. keittiötason, vetimien ja kaapinovien kanssa. Vielä viime metreillä vaihdoin muutamat peililiukuovet maalattuihin lasisiin oviin. Ei kai sitä nyt joka kaapin ovessa tarvitse peiliä olla?

Keittiöön meille tulee laminaattitaso. Ensimmäisen kerran kun tuota keittiötä kävimme viime vuoden puolella suunnittelemassa, niin en oikein löytänyt meille mieluista laminaattivaihtoehtoa. Onneksi keväällä oli tullut pari uutuutta, niin sieltä sitten löysin meidän keittiöön sopivan, harmaan, betonia jäljittelevän laminaatin.

Kirjoitinkin aiemmin jo noista meidän keittiösuunnitelmista Keittiösuunnitelmia osa 1 kirjoituksessa. Saarekkeen kanssa päädyimme lopulta siihen, että emme laita siihen minkäänlaista lippaa. Suurensimme sitä kuitenkin hieman tuosta alkuperäisestä suunnitelmasta.

Nyt tuntuu kyllä hyvältä kun nämäkin valinnat on tehty ja voi hyvillä mielin jäädä odottamaan lopputulosta. Raksallakin on tapahtunut paljon uusia juttuja, joten kuvamateriaalia sieltä on pian luvassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti