Talo

Talo

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Lattia valettu ja väliseinät alkaneet nousta

Jälleen vuorossa meidän raksakuulumisia ja kuten kuvasta voi arvata on meillä nyt lattia valettu.

Lattia kävelykunnossa ja testattu.


Väliseinien runkoja on alettu pystyttämään ja vähän seiniä on jo ehditty levyttämäänkin. Nuo väliseinät onneksi taas tuntuivat jotenkin suurentavan tuota meidän tulevaa kotia, joka lattiavalun jälkeen näytti alkuun niin pieneltä.
Kasa harkkoja oli sisälle myös ilmestynyt, joten jossain vaiheessa alkaa pesutilojen muuraus.

Harkot meidän makkarissa odottamassa vuoroaan.


Sitten jotain ihan muuta kuin rakentamista. Käytin nimittäin nuorimmaista parturissa tällä viikolla. Hänen tukkaansa ei oltu vielä kertaakaan aiemmin leikattu, joten nyt oli jo korkea aika jotain tuolle tukalle tehdä. Hienosti istui alkuun ihan itse tuolissa ja antoi parturin työskennellä, vaikka vähän pää pyöri sinne tänne että mitä ihmettä oikein tapahtuu… Ei kuitenkaan ihan maaliin asti päästy, vaikka syliinkin otin istumaan. Kun raja tuli vastaan, niin enään ei leikattu, ei sitten millään...

Saatiin kuitenkin hyvää palvelua, koska mitään ei tarvinnut tästä kokeilusta maksaa ja seuraavana päivänä mentiin uudestaan kokeilemaan, josko saataisiin loputkin hiukset leikattua. Meidän tapauksessa toinen kerta toden sanoi, eikä tukka mene enään silmille :) Samalla kertaa sain myös vanhemman pojan ylipuhuttua lahjottua hiustenleikkuuseen ja nyt on pojilla kesätukat!

Raksalla löytyy kaikkea kivaa
touhuttavaa, vaikka silmistä ei tätä sankaria siellä voi päästää  hetkeksikään.


2 kommenttia:

  1. Mittasuhteet ja tilat tulevat aivan uudella tavalla esille väliseinien myötä. Hienosti teillä on edennyt hommat raksalla!! Ja suloinen raksa-apuri alimmassa kuvassa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tää on kyllä mukava vaihe kun konkreettista edistymistä tapahtuu päivittäin. Ei vaan millään enään malttaisi odottaa että pääsee muuttamaan, vaikka siihen hetki vielä meneekin...

    VastaaPoista