Talo

Talo

torstai 26. kesäkuuta 2014

Raksalla tapahtunutta

Vaihteeksi taas kunnon raksapäivitys luvassa jotta pysytään aiheessa. Ja raksallahan on tapahtunut niin paljon että kehtaa siitä kirjoittaakin!

Aloitetaan vaikka ulkonta. Talo on saanut kauttaaltaan ulkovuorilaudat niskaansa ja kylläpä ulkonäkö muuttui melkoisesti. Tässä kuvaa takapihalta. Etupihalta en vielä mieluista kuvaa saanut kun siellä on tavaraa jonkin verran mutta takapihaa kelpaa ainakin kuvata. Nämä kuvat on muuten otettu eilen illalla aika myöhään mutta onneksi kesällä valoa riittää. Muuten voisikin blogissa olla kuvia vähänlaisesti kun hieman on tuo kotiäidin oma-aika ollut kortilla :)


Ihan takapihalla.

Pikkuinen tehoste saunan ikkunoiden välissä.
Vähän isompi tehoste keittiön ikkunoiden välissä.

Hyvältä se näyttää ainakin omaan silmään ja nuo kaksi pientä tehostetta tuovat pikkuisen kontrastia mutta eivät liikaa. Selkeä, yksinkertainen ja moderni ulkonäkö meillä oli haaveissa ja siltä tuo talo näyttää.

Sisällä on myös tapahtunut ja lattialämmitysputket on asennettu. Aivan näinä hetkinä tulee myös lattiavalu.

Lämmitysputket asennettuna.

Jakotukki.

Autotalli on myös saanut viimein katon päälle. Viikonloppuna mies pääsee aloittamaan seinien levytystä ja telineet voidaan viimein purkaa.

Autotalli työmaa.

Komea katto ja kengänjälki ;)

Tästä on hyvä jatkaa. En malttaisi odottaa että talossa päästään väliseiniä asentamaan. Nyt on jotenkin vaikea hahmottaa että kaikki huoneet tuonne todella mahtuu.

4 kommenttia:

 1. Onpa hyvän näköistä! Nuo värit sopivat hienosti yhteen ja kun ollaan juurikin aloittamassa talon ulkomaalausta (ainoa homma, mikä ei meidän talopakettiin kuulunut), niin arvostan varsinkin tuota valmista maalipintaa :) Meillä on muuten kanssa saumapeltikatto ja minä sitten tykkään siitä sateenkohinasta tuota kattoa vasten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kertaalleen tuo täytyy vielä ensi kesänä maalata, mutta kivaa kun on jo niin valmiin näköinen. Itse tykkään kanssa siitä että sateella reilusti ropisee, vaikka täytyy myöntää että en tullut edes ajatelleeksi sitä, että peltikattossa tuo sade kuuluu selvemmin... Tsemppiä teille maalausurakkaan!

   Poista
 2. Kylläpä se ulkonäkö muuttui ulkolautojen myötäm upea.

  VastaaPoista