Talo

Talo

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Vanhassa vara parempi

Nimittäin sängyssä. Lähdimme poikien kanssa raksa-arkea pakoon ja samalla pääsin entisöimisprojektini pariin, joka on jo tovin odottanut tekijäänsä.

Meille tulee viimeistään muuton yhteydessä ajankohtaiseksi sanoa hyvästit pinnasängylle ja hankkia nuorimmaiselle oikea lastensänky. Kaupasta tuota sänkyä ei kuitenkaan tarvitse lähteä hakemaan, vaan poika saa nukkua minun vanhassa sängyssä, jonka poikien pappa on aikoinaan, joskus 30 vuotta sitten tehnyt.

Vaikka sänky oli moitteettomassa kunnossa, niin valkoista maalia se kaipasi pintaan. Näin se sopii sitten paremmin uuteen taloomme ja lastenhuoneen sisustukseen.

Hiomista ja maalausta tiedossa.

Tässä lähtökohta. Ensin hioin lakan pois ja sitten laitoin tartuntapohjamaalin. Noita kuparinaulojen koloja en tasoitellut, vaan mielestäni sängystä saa nähdä päälle päin että toista samanlaista ei ole -tai ainakaan ihan vielä. Pappa on nimittäin luvannut tehdä toisen sängyn "samoilla kaavoilla" jotta pojille ei tule riitaa kumpi "uuden" sängyn saa. Makoisia unia siis odotellessa!

Pohjamaali.

Sänky täytyy vielä pariin otteeseen kalustemaalilla maalata. Esittelen lopputuloksen vaikka sitten aikanaan kun sänky pääsee kotiin. 

Pari maalikerrosta vielä ennen kuin on valmista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti