Talo

Talo

perjantai 1. toukokuuta 2015

Hiiriverkko ja sen puhdistus

Laitoimme rakennusaikana hiiriverkon. Käytännössä tuo verkko estää hiirien pääsyn tuuletusraon kautta yläpohjaan.


Verkko on hyvä siinä mielessä, että se toivottavasti pitää hiiret loitolla. Huonoa siinä on kuitenkin se, että verkon päälle on päässyt kerääntymään puhallusvillaa. Puhallusvillaa on sinne päässyt villan asennusvaiheessa, kun yläpohjassa on pölissyt. Villa tukkii meillä nyt siellä täällä tuuletusrakoa ja estää ilman kulkemista.
Mietittiin miehen kanssa, että miten nuo ylimääräiset villat saisi tuolta pois. Päätettiin kokeilla ensin imuria, mutta huomattiin pian, että ei siitä ollut mihinkään. Verkko on niin tiheää eikä imurin imuteho riittänyt alkuunkaan. Toinen mitä kokeiltiin, oli paineilmalla puhaltaminen. Itse olin alussa kovin skeptinen tuon idean toimivuuteeen. Yllätyinkin melkoisesti kun villaa alkoi tupruttaa ylhäältä pihalle. Tässä siis teille toimiva vinkki jos hiiriverkon päälle on päässyt villaa kertymään.


Vapun juhlinta on meillä sujunut hyvin arkisesti. Munkit on jo syöty, mutta simaa on vielä jäljellä :) Autokatoskin on jo maalattu kahteen kertaan, joten seuraavaksi vaihdamme värin harmaaseen ja jatkamme talliosan maalaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti