Talo

Talo

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Lisää pihakuvia ja maalausurakka alkuun

Kuva-arkistoja selatessani löysin lisää piha-aiheisia ideakuvia. Nämä kuvat olen ottanut Hyvinkään asuntomessuilta vajaa pari vuotta sitten.

Meillä on ajatuksena laittaa pihalle hiekkalaatikko pojille. Tuon hiekkalaatikon voisi toteuttaa myös istutusaltaana. Myöhemmin, kun poikia ei enään niin hiekkaleikit kiinnosta, voisi tuohon altaaseen kätevästi istuttaa kasveja tilalle!


Mansikoita olisi myös ihana istuttaa tontille, mutta perinteistä mansikkamaata meille tuskin tulee. Mansikoita voisi varmaan istuttaa vähän sinne tänne muiden kasvien sekaan, tai sitten tehdä ei niin perinteisen mansikkamaan kuten alla olevassa kuvassa :) Laatoitus- ja kivetysideoita löytyi taas muutama kuva lisää.

 

Loppuun vielä pari sanaa meidän maalausurakasta. Toissa viikonloppuna oli kelien puolesta ok maalata ja heti laitettiinkin pensselit sutimaan. Autokatoksen valkoiset osat maalattiin kertaalleen pohjamaalin päälle. Ero oli kyllä melkoinen kuten voitte kuvasta nähdä. Tuon maalauksen jälkeen kelit ovat ottaneet vähän takapakkia ja muut kiireet ovat myös maalausurakkaamme rajoittaneet. Eiköhän tuo urakka tuosta kuitenkin pala kerrallaan etene.


4 kommenttia:

 1. Onpa komeat pihakivet ja hienosti ladottu - teittekö ihan itse, vai oliko teillä joku ammattimies apuna? Itse olen nyt siinä vaiheessa, että pitäisi miettiä, uskallanko kokeilla laatoitusta ihan itse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä sentään vielä näin pitkällä olla, valitettavasti :) Nämä kuvat olen ottanut asuntomessuilta ja toimivat mulla inspiraationa pihan suunnitteluun. Meillä kyllä mies itse laatoittaa, sitten kun sen aika tulee. On tehnyt laatoituksia ennenkin ja tiedän että hyvää jälkeä tulee. Ei ole rakettitiedettä, mutta pohjatyöt pitää tehdä kunnolla. Itse tekemällä näissä jutuissa säästää kyllä melkoisesti.

   Poista
 2. Pohjat todella kannattaa tehdä kunnolla. Lisäsin blogisi omalle lukulistalleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan blogiani :) Tulen vastavierailulle!

   Poista