Talo

Talo

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

On maalaussäitä pidellyt ja pieni vihreä ostos

Viikonloppuna olemme ahkeroineet autotallin maalauksen parissa. Sää on ollut mitä mainioin maalaamiseen, vaikka säätiedotukset lupailivat sateita. Hyvä että olivat väärässä :)

Mies on suurimman osan maalauksesta tehnyt, paitsi kun piti mennä tikkailla oikein korkealle… Jostain kumman syystä juuri silloin mun apu kelpasi ;) Nuorimmaisen päiväuniaika onkin hyödynnetty tehokkaasti ja silloin olemme molemmat päässeet maalaushommiin. Autotalli on kohta jo maalattu ja sitten koittaa talon vuoro. Tässä kaksi kuvaa tallista.Valkoinen katososa kahteen kertaan maalattuna.


Autotallin sivu kahteen kertaan maalattu, edestä vasta kerran.

Käytiin eilen Bauhausissa ja kävin nopeasti kasvi- ja kukkaosastolla. Jotain kukkia tekisi mieli laittaa jo ruukkuihin. Tällä kertaa otin kuitenkin vain pari yrttiä, jotka tuovat vähän väriä keittiöön. Nuorimmainen oli niin ihana, kun kaikenmaailman kukkia yritti kantaa ostoskärryihin. Yhden pienen havun kohdalla annoin sitten periksi.En oikein tiennyt, että mitä olisin tuolle tehnyt, enkä edes sitä onko se nyt sisä- vai ulkokasvi. Keksin laittaa sen lasipurkkiin ja eteisen ikkunasyvennykseen. Leikkasin ruskeasta paperista vielä suiron peittämään ruukkuosa ja ruukun pinnalle laitoin pieniä valkoisia kiviä koristeeksi. Siitä tuli ihan kiva. Itse en olisi tuollaista osannutkaan valita.

6 kommenttia:

 1. Moikka!

  Saisko kysellä millä maalilla ja millä sävyllä autotalli on maalattu? Kattohan oli siis Ruukin tumman harmaa (RR23), eikö vaan? Ollaan itse talon väriä miettimässä ja tuo vaikuttaa täydelliseltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta saa kysellä :) Katto on tosiaan Ruukin RR23 ja seinissä meillä on yllätys yllätys, sama sävy. Maaliksi valittiin autotalliin Tikkurilan Pika teho joka on mattapintainen. Talossa taas on kiiltävän valkoinen Ultra Lux.

   Itse pidän tuosta väristä paljon. Se on juuri sopiva harmaan sävy meille. Maalikaupassa onnistuu hyvin tuo sävyttäminen RR23 sävyyn.

   Poista
 2. Taittaako väri rr23 mielestäsi yhtään siniseen vai onko rehellisen harmaa?

  -Eea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin että tuossa autotallin puuverhoilussa näyttää mielestäni aika rehellisen harmaalta, mutta muissa kohdin jossa tuota sävyä meillä on (ovet, rännit, ikkunalaudat…) on siinä jokin pieni häivähdys sinistä.

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta Elli! Aloitamme ensi viikolla maalaushommat ja meille tulee rr23 kaikki rännit yms. ja talo myös :)

  Hyvää kesää.

  -Eea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talostanne tulee varmasti tumman tyylikäs! Toivotaan oikein hyviä maalaussäitä :)

   Poista