Talo

Talo

lauantai 16. toukokuuta 2015

Sisääntulo näkymä

Pidän kovasti meidän eteisestä. Ovesta kun astuu sisään, kohdistuu katse vastapäisellä seinällä olevaan lipastoon. Tuo lipasto on edellisestä kodistamme ja ihan yllätyin kuinka hyvin se tuohon sopi. Lipaston päällä on kiva pitää valokuvia ja muita koriste-esineitä. Koska lipasto on tuolla seinällä, eikä ihan kulkuväylällä, ei sen päälle ole kertynyt roinaa. Kulman takana oleva astianpesukoneen päällinen hoitaa meillä tällä hetkellä tuota roinatason virkaa.


Ovelta ei heti suoraan näe muihin tiloihin, mutta kun vähän tulee peremmälle alkaa olohuone avartumaan vasemmalla.


Olen suunnitellut hankkivani eteisen seinustalle penkin. Tällä hetkellä suosikkini on Artekin ritiläpenkki (kuva vepsäläinen). Penkki olisi hyvä laskutaso laukuille ja toimisi myös pukeutumispenkkinä. Nyt kuitenkin nautin meidän avarasta eteisestä ilman penkkiä. Itseni tuntien tuolle penkille saattaisi alkaa kerääntymään vaatteita ja muuta roinaa :)


6 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä kaunis eteinen ja pidän kovasti tuosta seinien sävystä. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Näyttää kauniilta! Se on jännä juttu, tuo eteisaulan näkymä. Sillä ja eteisellä on nimittäin aika iso rooli siinä minkälaisen ensikuvan se antaa uudesta kodista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se näin on että ensivaikutelma syntyy jo ovella. Vielä kun tuo eteinen pysyisi yhtä siistinä kuin kuvissa ;)

   Poista
 3. Mikä seinämaali tuo "ruskea" on, jos kehtaan kysyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maali on Tikkurilan Valamo sävy ja se on jotain harmaan ja ruskean väliltä :)

   Poista