Talo

Talo

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Sitä oikeaa valaisinta etsimässä

Oi miten ihana ilma tuolla ulkona onkaan! Heti kun nuorimmainen herää päiväunilta, täytyy suunnata ulos. Mulla on ollut mielessä kirjoittaa tänne enemmänkin juttuja, mutta arki on sen verran verottanut, että jostain on pitänyt tinkiä. Onneksi kevät ja aurinko tuo taas lisää energiaa :)

Arvatkaa vaan alkoiko pihahommat kiinnostamaan heti kun lumet suli. Meillä on nyt suunnitteluvaihe päällä ja kevään ja kesän mittaan varmaan jotain tapahtuu myös tuolla ulkona. Niistä lisää myöhemmin.

Tällä kertaa laitan tänne yhden kollaasikuvan. Olen pyörittänyt mielessä ajatusta keittiöpöydän valaisimesta. Nythän meillä ei ole siinä mitään valaisinta ja hyvin on pärjätty näinkin. Sisustuksellisesti valaisin kyllä tarvitaan ja olen tuohon kollaasiin muutamia vaihtoehtoja kerännyt. Photoshopilla olen lisännyt yhteen ottamaani kuvaan erilaisia valaisimia. Alkuperäiset kuvat valaisimista olen ottanut Finnishdesingshopin tai Stockmannin nettisivuilta. Mittasuhteet ovat todennäköisesti pielessä, mutta kyllä noista nyt jonkun käsityksen saa, ja mikä parasta; helpolla ja halvalla :)
Ylärivissä vasemmalta oikealle; Muuto Under the Bell, Roomlight Kylie, Normann Copenhagen Bell
Alarivi; Gubi Ronde, Tom Dixon Beat Light Fat, Lightyears Caravaggio P3, Gubi Semi

Mitä mieltä olet, sopisiko joku noista meille?4 kommenttia:

 1. Hei tosi hyvä idea tuo photoshoppaus!
  Valaisinten koosta en tosiaan tiedä, mutta kuvien perusteella mun suosikki on tuo heti ensimmäinen Muuton Under the bell. Sopivan kokoinen, rauhallinen ja samalla vaikuttava.
  Samalla vinkkaan vielä varoiksi noista Keraplastin valaisimista http://www.laatuvalaisin.fi/keraplast.html joista voisi löytyä sopiva teillekin. Meillä on harmaat Monopolit peräkkäin ison pöydän päällä ja tykkään niistä kyllä todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa. Yritin skaalata nuo valaisimet siten, että mittasuhteet olisi ainakin sinne päin tuskin kuitenkaan täysin kohdillaan 😊 Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkkaamassa myös noita teidän valaisimia!

   Poista
 2. Hyvännäköisiä valaisimia olet löytänyt, jotenkin omaa silmää miellytti eniten nuo mustat valaisimet Roomlight Kylie ja Gubi Ronde. Ne tuo vähän kontrastia muuhun sisustukseen nähden. Katsopas myös laatuvalaisin.fi ja Markslöjd Ekelund valaisinsarja, siinä on vähän samaa henkeä kuin noissa. Oletko ajatellut laittaa yhden vai kaksi valaisinta pöydän päälle?
  -Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo Gubi Ronde miellyttää myös mun silmää ehkä eniten tällä hetkellä noista. Pidän sen väristä ja muodosta. Täytyypä käydä kurkkaamassa myös sun ehdottamaa. Ajatuksissa mulla oli vaan yksi valaisin pöydän päälle ja pistokekin on vain yhdelle tuossa kohtaa.

   Poista