Talo

Talo

lauantai 28. helmikuuta 2015

Poikien unihuone

Vaihteeksi kuvia valmiista huoneesta, jota en ole teille vielä esitellyt. Kyseessä on toinen lastenhuoneista, jota meillä kutsutaan "unihuoneeksi". Nimensä mukaisesti pojat nukkuvat tuolla. Leikkihuone on meillä erikseen. Koska ikäeroa ei pojilla kovin paljoa ole, on tämä käytäntö meille nyt toimiva. Toki myöhemmin tulee varmasti ajankohtaiseksi saada molemmille omat huoneet.

Unihuoneen kalustus on valmis, sisustus ei niinkään, mutta kaikki aikanaan. Huoneessa on molempien poikien sängyt, vaatekaappi ja lipasto. Muuta ei sinne oikein mahdukaan. Neliöitä huoneessa on vähän reilu 10 m2.Isommalla pojalla on käytössä minun vanha sänkyni, jonka maalauksesta kirjoitin täällä. Hyvin sopii meille nyt tuo sänky. Huone on "sisustettu" lähinnä petivaatteilla tällä hetkellä. Ajatuksena minulla on ripustaa seinälle hyllykkö ja tietysti jotkut verhot tulisi laittaa.


Katosta löytyy Muuton musta Unfold-valaisin. Tuohon lamppuun mun piti käydä rautakaupasta etsimässä hyvin tehokas energiansäästölamppu, jotta valaisin yksinään riittää valaisemaan huoneen. Häikäisysuoja verottaa nimittäin jonkin verran tuosta valaisutehosta. Rakentajille nyt vinkiksi että sähkösuunnitteluvaiheessa kannattaa harkita himmennintä lastenhuoneeseen. Meillä sitä ei ole, mutta monta kertaa olen jälkeenpäin ajatellut että sille olisi kyllä ollut käyttöä!

Kuvassa ei ihan näy, mutta tapetista voi jo bongata meidän nuorimmaisen taiteelliset kyvyt. Ainakin jälkien korkeudesta päättelin sen olleen nuorempi… Niin kovin vauhdikkaita ovat nuo pojat, ettei kaikkeen ehdi äiti millään perässä. Elämisen jälkiä :)

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen "nukkari". :) Meillä oli edellisessä kodissa myos leikkihuone ja nukkumahuone lapsille, mutta nyt koululainen vaati jo omat huoneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää järjestely tuntuu nyt toimivan meillä hyvin. Jostain kumman syystä niitä leluja lojuu silti siellä täällä, vaikka niille oma huone onkin ;)

   Poista
 2. Sama ajatus nukkarista meilläkin, kun ikäeroa vain 1 v 7 kk, niin uskon että tuo on toimivin ratkaisu. Kivalta näyttää, ihana tuo lamppu! Ja kiitos muuten vinkistä, laitetaan muistiin tuo himmennys..

  VastaaPoista