Talo

Talo

tiistai 10. helmikuuta 2015

Ladulla

Olen nyt pikkuhiljaa yrittänyt aktivoitua liikunnan pariin uudestaan. Raksa-aikana omat tavoitteelliset liikkumiset jäi aika minimiin. Muuton jälkeen, ja lasten kasvettua, on tuo kynnys lähteä liikkumaan taas alentunut. Samalla myös tekosyyt loppuneet :)

Koska vaatii aina oman aikansa ennen kuin uudesta tavasta tulee vakiintunut, olen ottanut järeät aseet käyttöön; suunnitelmallisuus ja kalenteri. Tänään livahdinkin töistä aiemmin, jotta ehdin käydä hiihtämässä ennen hämärää. Tässä muutama kuva tämän päiväiseltä hiihtoretkeltäni. Kyllä kannatti lähteä, sillä sää oli aika upea. Voiteluvapaat sukset toimivat myös tällä kelillä hyvin.

Meinasin muuten laittaa otsikoksi vaarallinen lasku, sillä niitä tuli tänään pari etukenossa laskettua. Olisi kuitenkin ollut turhan provosoiva, ottaen huomioon että pysyin molemmat hyvin pystyssä :)  Toivon nyt kovasti, että nuo hiihtokelit jatkuisivat eikä ladut sula alta pois. Sen verran mukavaa oli!

2 kommenttia:

  1. Voi, minäkin kyllä jo niin odotan, että olisi iltaisin ja viikonloppuisin aikaa johonkin muuhunkin kuin tähän iänikuiseen raksailuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se aika siitä nopeasti menee ja pian on teilläkin valmista. Hassua kyllä, itse nyt jo vähän muistelen tavallaan haikeudella tuota raksa-aikaakin, kun se oli kaikinpuolin niin konkreettista aikaa.

      Poista