Talo

Talo

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Sokkelin pintakäsittely

Meillä on nyt ajankohtaista tehdä sokkelille jotakin. Betonivalusokkelin pinta on ihan ok, mutta ajattelimme sen käsitellä jotenkin. Nyt, ennen terassin tai pihan laittoa olisi hyvä hetki hoitaa se alta pois. Kun marssijärjestys on tämä, ei sitten myöhemmin tarvitse olla niin paljon kaikkea suojaamassa.

Lähtötilanne näkyy alla olevissa kuvissa. Talossa on betonivalusokkeli ja autotallissa valuharkkosokkeli, jonka pinta on tasoitettu.

 

Erilaisia vaihtoehtoja olen miettinyt aina maalaamisesta päällystämiseen. Suomelan sivuilta löytyi artikkeli tähän liittyen:

Nyt vaan pitäisi tietää mitä tekee. Onko teillä lukijoilla kokemuksia sokkelin käsittelystä?
 

2 kommenttia:

  1. Meille tulee myös (aikanaan kun ehditään) rouhepinnoitteella olevat levytykset sokkelin ympärille. Talo kun sijaitsee isojen teiden risteyksessä, ja altistuu välillä tärinälle, kun menee joku isompi auto ohi, niin rappaukset ei välttämättä oikein kestä tällaisella tontilla. Mutta levy on ikuinen ja huoltovapaa, niin kuin tuolla Suomelan sivuilla lukee. Ja helppo asentaa - kuka tahansa osaa sen tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Tuo sokkelilevy oli minulle ihan uusi tuttavuus. Varmasti hyvä vaihtoehto, etenkin jos sokkeli altistuu tärinälle.

      Poista