Talo

Talo

torstai 3. huhtikuuta 2014

Tapetit

Meille tulee kokonaista kolme eri tapettia. Suurin osa seinäpinnoista tuleekin maaleilla, sillä taidamme olla enemmän maali kuin tapetti ihmisiä. Tapetteja käytetään pelkästään makuuhuoneissa yhdellä seinällä tehosteena. 

Poikien huoneet on suunniteltu siten, että toisesta huoneesta tulee ns. nukkumahuone jossa molemmat siis nukkuvat (hyvin ja sikeästi toivottavasti). Yhteinen leikkihuone tulee erikseen. Tuonne leikkihuoneeseen valikoitui hauska mustavalkoinen tapetti jossa on valkoisella pohjalla mustia numeroita ja pöllöjä. Tätä tulee yhdelle seinälle ja muut maalataan valkoisella. Tapetti on Fiona light & bright.


Ei pöllömpi tapetti leikkihuoneeseen :)
Kuva Fiona Wall design.


Mustavalkoinen teema jatkuu poikien nukkumahuoneessa, jonne valkoitui Borås Marstrand tapetti. Tapetissa on leveitä mustavalkoisia raitoja ja se asennetaan vaakaan.

Leveää raitaa vaakaan nukkumahuoneeseen.
Kuva BoråsTapeter.

 
Meidän makuuhuoneessa ei oikein voida puhua tehoste seinästä tuon tapetin osalta. Valitsin sinne tarkoituksella hyvin neutraalin tapetin. Makuuhuoneeseen tulee yhdelle seinälle Econ Street tapetti no. 6669. Tässä tapetissa oli tuollainen kiva, elävä pinta, vaikka on hyvin sileä pinnaltaan.

Makuuhuoneen tapettivalinta. Kuva Eco Wallpaper.
Tässä oli meidän tapetit. Pintamateriaalien osalta vielä vuoroaan odottavat ainakin maalit ja laatat joista lisää seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti