Talo

Talo

torstai 10. huhtikuuta 2014

Tapahtumarikas viikko

Niin paljon tapahtumia viikon sisällä ja niin vähän aikaa niistä kirjoittaa… Tässä kuitenkin lyhyt kooste tärkeimmistä.

Maanrakennustyöt alkoivat tiistaina, eikä miestä ole paljoa sen jälkeen kotona näkynyt kun kaivuri tuli tontille :) Hyvä niin, koska se tarkoittaa että hommat etenee! Tiistaina pidettiin myös aloituskokous.

Jos olen ihan kaiken oikein ymmärtänyt, niin vesiliittymä on ainakin jo kytketty sekä salaojakaivoja ja putkia kaivettu. Jonkin verran on maata viety pois tontilta sekä kiviaineksia ja muuta tarpeellista sinne tuotu. Talon lattiakorkoa päätettiin myös himpun verran nostaa.

LVI- ja sähkösuunnitelmat käytiin läpi alkuviikosta. LVI-suunnitelmiin tuli pieniä muutoksia ja sähkösuunnitelmiin vähän suurempia. Muutoksia alkuperäisiin suunnitelmiin aiheuttivat mm. kuivauskaappi, vesikalusteet ja valaistussuunnitelman toteutus. Lopulliset kiintokalustevalinnat on myös tänään lyöty lukkoon!

Olemme poikien kanssa joka päivä tontilla käyneet. Melkoisin itkupotku raivarein olen vanhemman pojan sieltä saanut aina autoon kantaa, kun ei millään haluaisi pois lähteä. Kaivinkone on melkoinen vetonaula :) Nuoremmalla pojalla ei onneksi vielä ole yhtä vahvoja konemiehen elkeitä havaittavissa, huh ja hyvä niin!

Kuski ja apumies.

2 kommenttia:

  1. Teillähän näytti hyvältä jo. Mihin tuota korkoa nostitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies on ahkeroinut :) Itse en ole muutamaan päivään tontilla käynyt, mutta kuulemma siellä on jo pohjat valmiina. Jos nyt ihan oikein muistan niin uusi korko on 86,75 ja nostoa tuli 15 cm.

      Poista