Talo

Talo

torstai 4. kesäkuuta 2015

Terassin runko ja DIY "pimennysverho"

Viime viikonloppuna isäntä urakoi ahkerasti ja nyt meidän sisäänkäyntejä koristaa terassin rungot. Väliaikaisille portaille sanottiin jo hyvästit ja ne löysivätkin hyvän kodin ihan läheltä. Sisään- ja uloskäynti on nyt melkoisesti hankaloitunut, mutta varsinkin vanhempi poika on vaan mielissään tästä "temppuradasta". Onneksi ei pitäisi mennä kovin pitkään kun saamme jo terasseihin laudoitukset ja kulku niiden myötä helpottuu.


Isännän tarkkuuden tuntien oli muuten melkoista millipeliä tuo rungon teko. Tuo mitallistettu runkotavara sattui olemaan aika kosteaa (painoivat kun vietävä). Isäntä päivittelikin kun kakkoskuutonen oli muutamia millejä paksumpaa mitä piti. Että sillä tarkkuudella :)


Poikien kanssa vietiin sepeliä terassien pohjalle ja ihan hymyilytti miten kovasti olivat mukana auttamassa kuorman teossa. Innokkuutta lienee selittänyt se, että pääsivät "junan" (= tyhjät kottikärryt) kyydillä takaisin kasalle kuorman kippauksen jälkeen :)


Mietin tässä jo että kehtaanko tänne edes laittaa, mutta mitä sitä turhaan peittelemään. Saanko esitellä; poikien unihuoneen uudet pimennysverhot! Kun riittävän monta kertaa illalla käydään keskustelua siitä, miksi pitää mennä nukkumaan jos ulkona on vielä ihan valoisaa, alkaa sitä miettimään pimennysverhoasioita. Meillä kun ei vielä ole edes noita verhotankoja, piti tähän hätään keksiä jokin väliaikaisratkaisu ongelmaan. Jätesäkeistä ja maalarinteipistä syntyi "pimennysverhot", jotka hinta-laatu-suhteeltaan ovat mitä mainioimmat. Parasta oli kuitenkin poikien ihastelevat kommentit, jotka osoittivat että verhot ovat lisäksi mieleiset :) "Isi tuu kattoon, uudet verhot", "Hienot", "Hyvä äiti"

2 kommenttia: