Talo

Talo

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kumpi puoli ylöspäin?

Tähän väliin pieni sneak peak meidän terassille. Terassi tulee komposiitista ja nyt vaan pitäisi vielä
päättää, että kummin päin tuon komposiitin laittaisi. En malttanut olla tänään levittämättä noita "lautoja" terassille. Jalan alle molemmat puolet tuntuivat mielestäni ihan yhtä hyviltä, joten nyt ulkonäkö tulee ratkaisemaan…


8 kommenttia:

 1. Mieti myös puhtaanapidon kannalta, tiukkaurainen imaisee pölyt ja roskan ja on hankalammin puhdistettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, luulisin että painepesurilla lähtisi hyvin molemmilta puolilta, mutta ehkäpä pitää testata. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Joskus pitää olla vähän turhamainenkin eikä ajatella pelkkää käytäntöä! Itse pidän enemmän tuosta tiheämpiuraisesta vaikka pesu olisikin hieman haastavampaa... :) Noin tummassahan näkyy heti ihan kaikki pöly ja lika, oli uria tai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustan kyllä, että usein tulee valinnat tehtyä ulkonäköön perustuen ja käytännöstä tinkien, mutta vain tiettyyn rajaan asti.

   Poista
 3. peukku tiheämpiuraiselle täältäkin :) Vaikka nämä on näitä makuasioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimen omaan makuasioitahan nämä ovat! Kyllä itsekin olen vähän taipumassa tuon tiheämpiuraisen kannalle...

   Poista
 4. Meillä on tuo tiheäuraisempi tumma komposiitti ja tykätään siitä todella paljon. On jotenkin tasaisemman näköinen ja mukava jalalle. Puhtaanapidon kanssa on tosiaan haaste, se että kivet ym. hiekat jäävät uriin ja eipä niitä saa vaakaan lakaistessa juurikaan liikkeelle (meillä sen verran pitkä terassi ettei jaksa lakaista päästä päähän urien mukaisesti). Mutta meillä on vesipiste onneksi terassilla ja painepesurillahan tuo puhdistuu kätevästi ja nopeaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun jaoit kokemuksiasi komposiitistä ja hyvä kuulla että saa tarpeen tullen kätevästi puhdistettua!

   Poista