Talo

Talo

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Sisustussuunnittelijan luona

Taloteon muuttovalmis konseptiin kuuluu se, että pintamateriaalivalinnat tehdään sisustussuunnittelijan avustuksella. Tällainen wannabe -sisustussuunnittelija kuten minä osaa arvostaa tätä mahdollisuutta. Virhe valintojen todennäköisyys ainakin pienenee oleellisesti! Alkuviikosta kävimmekin sisustussuunnittelijan luona. Tuon tapaamisen jälkeen jäi luottavainen olo siitä, että meidän taloon valikoituu meidän maun mukaiset pintamateriaalit siten, että ne ovat kaikin puolin yhtenevät.

Ensimmäisellä tapaamisella suunnittelija kartoitti meidän sisustusmakua. Minulla oli mukana aiemmin tekemäni sisustuskollaasi josta kirjoitin täällä. Tuo kollaasi näytti eilen tältä. Pieniä lisäyksiä/muutoksia on siis tullut!

Sisustuskollaasi versio 2.0.


Ensimmäisellä tapaamisella katsottiin myös vähän tuota muuttovalmis pintamateriaali valikoimaa laattojen ja lattioiden osalta. Seuraavaan tapaamiseen sisustussuunnittelija tekee meille ehdotuksen pintamateriaaleista (maalit, tapetit, kaakelit, lattia ) joka käydään sitten yhdessä läpi.

Tilasimme samalla meille myös suuntaa antavan valaistussuunnitelman huomattuamme, ettei oma aika ja osaaminen riitä. Tavoitteena meillä on valaistuksen suhteen se, että valoa on riittävästi oikeissa paikoissa. Avainsanoina epäsuora valaistus ja päivänvalolamput ilman turhaa hifistelyä.

Mielenkiinnolla jään odottamaan tuota suunnittelijan tekemää ehdotusta niin sisustuksen kuin valaistuksen suhteen.


Paulalle vielä iso kiitos lastenhoitoavusta, keskittyminen oli ihan toista luokkaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti