Talo

Talo

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Lattiavalinta

Eilen kävimme sisustussuunnittelijan luona tekemässä pintamateriaalivalintoja. Kahdessa tunnissa melkein kaikki valinnat tuli tehtyä! Uskomatonta miten helposti kaikki meni. Suunnittelija oli heti päässyt jyvälle meidän sisustusmausta ja siellä meitä odotti valmiina vaihtoehdot, joista valinnat oli helppo tehdä.

Pari juttua jäi vielä avoimeksi mutta nekin selviävät pian. Pesuhuoneen suihkuseinä on niistä toinen, mutta käyn ehkä jo tänään yhdessä rakenteilla olevassa kohteessa katsomassa yhtä vaihtoehtoa.

Kirjoitan noista meidän kaikista valinnoista erikseen, kunhan saan lopullisen listauksen materiaaleista. Pari kivaa ”jujua” siellä on luvassa, joita en olisi itse mitenkään osannut ajatella. Sisustussuunnittelijat ovatkin ammattilaisia, joten heillä on luonnollisesti silmää erilaisille mahdollisuuksille. Oman kokemukseni perusteella voin ainakin suositella sisustussuunnittelijan apua kodin pintamateriaalien valinnassa.

Tässä on kuitenkin jo jotain noista meidän eilisistä valinnoista. Meidän tuleva lattia on Upofloorin Vitality Diplomat laminaatti. Halusimme ehdottomasti laminaatin sen kestävyyden vuoksi. Edellisessä kodissamme meillä oli tammiparketti, johon valitettavasti alkoi tulla elämisen jälkiä. Vanhimman pojan leikit edesauttoivat jälkien syntymistä. Tässä laminaatissa käyttöluokka on 32 joten pitäisi kestää lapsiperheessä hyvin. Täytyy toki myöntää ettei tuon laminaatin valintaa haitannut myöskään se, että se kuului muuttovalmiin perusvalikoimaan. Mitään lisäkustannuksia ei siten lattian osalta ole odotettavissa, mistä etenkin mies on mielissään.

Tässä Upofloorin sivuilta otettu kuva meidän tulevasta lattiasta, joka on 1 sauvainen 660 Arctic Wood.

Upofloor Vitality Diplomat, 660 Arctic Wood.


Alun perin minulla oli ajatuksena todella vaalea laminaatti, mutta sitten tykästyimmekin tähän laminaattiin juuri tuon 1 sauvaisuuden takia. Toki vaaleahan tämäkin on, mutta ei niin vaalea/valkoinen kuin mitä olin alun perin ajatellut.


Kiitokset vielä sisustussuunnittelija Leena Rekolalle, voin lämpimästi suositella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti