Talo

Talo

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Talomme väritys

Talomme värit on nyt lyöty lukkoon! Valitsimme ulkoverhouksen väriksi Tikkurilan valkoisen maalin, koodinimellä 619X. Tehostevärinä käytämme 565X sävyä, jolla maalataan ikkunalaudat, nurkkalaudat, pilarit ja kaiteet. Ikkunat, ovet, sadevesikourut ja sokkeli ovat myös tummanharmaita. Tässä vielä Tikkurilan sivuilta nuo sävyt.                                                     


Itse vähän mietin yhdessä vaiheessa, että tuleeko talosta liian valkoinen. Vaikka tuossa ylhäällä tuo malli ei kovin valkoiselta näytä, on se luonnossa paljon vaaleampi. Käytiin kuitenkin katsomassa yhtä taloa, jossa näitä värejä oli käytetty ja kyllä se ihan hyvältä näytti. Sellaiselta modernilta.

Autotallin kanssa päädyimme siihen, että se tulee kuin tuleekin tummanharmaalla. Tuolla samalla harmaalla, jota on käytetty talossa tehostevärinä. Autokatoksen kohdalla seinät tulevat kuitenkin valkoisella. Tuo autokatos tulee meillä taloon päin ja autotallin yhtenäinen seinä on tielle päin.
Tältä meidän talo tullee sitten näyttämään. Tehoste laudoitusta on julkisivussa niukasti. Talon toiseen päätyyn tulee tuollainen harmaa tehoste mikä tuossa kuvassa näkyy. Lisäksi ihan pieni tehoste tulee toiseen päätyyn saunan ikkunan kohdalle.

Seuraavana vuorossa ovat naapurikuulemiset. Mies on jo kaksilta naapureilta nimet papereihin hakenut. Kaksi vielä jäljellä.


Niin ja nyt voi jo sanoa, että tänä vuonna päästään muuttamaan omaan kotiin!!! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti