Talo

Talo

lauantai 4. tammikuuta 2014

Blogin nimestä

En ole tainnut vielä tätä blogini nimeä teille avata sen tarkemmin. Blogia suunnitellessani piti tietysti keksiä joku osuva nimi tälle. Monia vaihtoehtoja pyörittelin mielessä. Halusin että tuo muuttovalmis olisi nimessä tavalla tai toisella. Talotoimittajan uusi muuttovalmis mallisto on nimeltään Mukava. Koska meidän talo on räätälöity tuon malliston ulkopuolelta on se luonnollisesti sitten vähän mukavampi :) Tämän enempää en nimeä lopulta pähkäillyt, vaan mukavampi muuttovalmis oli syntynyt!

Lumeton tammikuu.


Käytiin perheen kanssa kävelyllä läheisellä rannalla. Sain samalla mahdollisuuden testailla uuden, joulupukilta saadun, puhelimeni kameraa. Tuosta kuvasta ei muuten heti uskoisi että eletään jo tammikuuta. Lumesta tai pakkasista ei ole tietoakaan.

Kiva kun nyt on mahdollisuus, ainakin teoriassa, saada lapsista kivoja tilannekuvia. Poikien kanssa ulkoillessa ja muutenkin sitä harvoin kantaa järjestelmäkameraa mukana. Puhelin sen sijaan kulkee lähes poikkeuksetta taskussa ja on aina käden ulottuvilla.


Mukavaa alkanutta vuotta kaikille lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti