Talo

Talo

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sisustuskollaasi

Sisustusvalintojen tueksi olen kerännyt vajaan vuoden ajan kuvia liittyen sisustukseen. Ajatus on ollut se, että jos olen nähnyt jotain, joka voisi sopia meidän tulevaan taloon, olen ottanut idean talteen. Noita kuvia olen poiminut sisustuslehdistä, blogeista, talonäytöistä ja netistä.  Kuvissa on ollut niin silmää miellyttäviä kokonaisuuksia, kuin myös kivoja yksityiskohtia.

Sain viikonloppuna inspiraation koota nuo kuvat yhteen isolle paperille. Samalla tuli käytyä  ne uudestaan läpi tiukemman seulan kanssa. Osa kuvista ei päässyt tuohon kollaasiin, koska ne eivät enää tuntuneetkaan niin kivoilta. Onneksi montaa kuvaa ei tarvinnut heittää pois, eli sisustusmakuni ei ole vuoden sisällä radikaalisti muuttunut.


Tässä nämä kuvat nyt sitten ovat.  Talomme pintamateriaalivalinnat tullaan sitten aikanaan tekemään tähän kollaasiin tukeutuen.
Tarkoitus on vielä täydentää kollaasia, eli se elää koko ajan. Tuossa eteisen seinällä se on koko ajan näkyvillä ja käden ulottuvilla. Näin myös miehellä on (teoriassa) mahdollisuus kertoa mielipiteensä jos ei jostain tykkää :) 

Kuten voitte tuosta kuvasta päätellä, tullaan meillä suosimaan melko vaaleaa linjaa sisustuksessa.4 kommenttia:

 1. Tämähän on aivan mahtava idea! Ja siinä sitten varmasti nousee ne omat suosikit tuosta kollaasista esiin, ei unohdu mitään ja tulee mietittyä ja muokattua.
  Toisethan toteuttaa niitä "unelmatauluja", joihin laitetaan kuvia tavotteista vaikka kodin, kunnon ja muun elämän suhteen ja sitten kuulemma alitajuntaisesti pyrkii niihin. Tässä on jotain samaa, mutta samalla tämä sinun idea tuntuu jotenkin konkreettisemmalta.
  Meillä ollaan jo kohta maalisuoralla, mutta silti aloin kyllä miettimään, mitenkähän tätä itse voisi toteuttaa. Täytyypä pähkäillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskon että tästä on varmasti paljon hyötyä meille sitten kun materiaali valintoja tehdään. Samalla rakentaminen alkaa tuntua todellisemmalta, kun tuo kollaasi on tuossa näkysällä vaikka tontilla ei vielä hetkeen mitään tapahdukaan :) Toivottavasti tästä on muillekin hyötyä!

   Poista
 2. Toi on tosi hyvä. Kannatti esitellä kuvia, sait inspiraation ;) t. Paula

  VastaaPoista