Talo

Talo

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tästä se lähtee


Tervetuloa meidän rakennusblogin pariin! Tässä blogissa seurataan muuttovalmiin omakotitalomme rakennuttamista. Ajatus oman blogin pitämisestä syntyi talomme suunnitteluvaiheessa ja muita rakennusblogeja lukiessani. Blogeista olenkin saanut paljon ideoita meidän uuteen kotiin. Tämä blogi toimii meille ja meidän rakennusprojektia seuraaville sukulaisille ja ystäville rakennuspäiväkirjana, mutta jos joku saa täältä ideoita omaan projektiin on blogi lunastanut sille asetetut tavoitteet!

Blogissa tullaan seuraamaan muuttovalmiin omakotitalon rakennuttamista ja autotallin tekoa omin hartiavoimin. Sisustusvalinnat tulevat olemaan varmasti paljon esillä samoin kuin aikanaan sitten pihan suunnittelu ja kodin sisustus.

2 kommenttia:

 1. Hei ja tervetuloa "helpon" taloprojektin ihmeelliseen maailmaan!

  Huomasin sut meidän blogin lukijoissa (mä en osaa käyttää tuota toimintoa, täytyy opiskella) ja löysin sitä kautta tänne. Lisään blogisi tuonne meidän listalle kanssa, niin muistan seurailla. Kiva seurata näin alusta saakka, kun suht samanlaisella projektilla mennään ja samalla suunnallakin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saa nähdä miten "helppoa" tää tulee olemaan. Kiva on kyllä ollut näitä raksablogeja lueskella ja nyt pääsin itsekin blogia kirjoittamaan. Vähän on vaatinut opiskelua nää eri toiminnot ja asetukset blogissa mutta kokeilun ja erehdyksen kautta tässä mennään.

   Poista