Talo

Talo

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kakkosvessa

Meillä uuden kodin sisutaminen junnaa paikoillaan. Tavarat on hyvin saatu paikoilleen mutta esim. kaikki verhot puuttuvat. Se lienee aika tavallista muuton jälkeen… Onneksi on nuo sälekaihtimet :)

Mielessä pyörii kaikenlaisia mietteitä sisustukseen liittyen ja niitä varmasti kevään mittaan lähden vähitellen toteuttamaan. Tässä vaiheessa podetaan vielä raksa- ja muuttovaiheen jälkeistä olotilaa. Hissukseen edetään. Ei kaiken tarvitse olla heti sisustettuna. Suunnittelu ja haaveilu on ihan kivaa myös.

Huomasin, että meiltä löytyy kuitenkin yksi tila lisää joka on jo "esittelykunnossa". Se on meidän kakkosvessa. Siellä ei ihmeitä muuten vaadittu. Pari pyyhekoukkua laitettiin paikoilleen ja uudet käsipyyhkeet, -valmista tuli!
Tykkään tästä yksinkertaisesta ja vaaleasta tilasta joka tuntuu kyllä neliöitään suuremmalta. Pieni ikkuna antaa luonnonvaloa ja katossa on valaisin, samoin kuin peilikaapissa.


Takaseinällä on tehostelaatoitus tiililadonnalla, samaa mitä löytyy pesuhuoneesta. Tuohon laattaan olen kyllä kovin ihastunut. Tässä viimeisessä kuvassa sen elävä pinta näkyy parhaiten.

2 kommenttia:

  1. Niin puuttuu meiltäkin vielä verhot ja matot sun muut (ja muistaakseni muutettiin samoihin aikoihin). Kyllä sitä ehtii tässä kevään mittaan löytää taas kaikkea ihanaa, kunhan on ensin vetänyt vähän henkeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan ehtii, mikäs tässä on valmiissa talossa :) Onnea teillekin uuteen kotiin!

      Poista