Talo

Talo

perjantai 12. joulukuuta 2014

"Haalarihuone" eli eteisen vaatehuone

Viimein saimme eteisen vaatehuoneen tyhjäksi pahvilaatikoista yms. roinasta ja vaatehuone alkoi palvella alkuperäistä tarkoitustaan arkivaatteiden säilytyspaikkana. Taloa suunnitellessamme halusimme vaatehuoneen eteisen viereen ja nyt ovi vaatehuoneeseen on heti oikealla kun tullaan sisälle.Ikeasta kävimme hakemassa vaaterekin ja henkareita. Tarkoituksena on nyt säilyttää meidän ulkovaatteita ja kenkiä tuolla vaatehuoneessa. Eteisen liukuovikaapit on varattu vieraiden vaatesäilytykseen ja harvemmin käytettäville vaatteille.
Vaatehuone kaipaa vielä jotain hyllyjärjestelmää mutta nyt kokeillaan hetki näin. Myös kengille täytyy miettiä kaappeja tai telinettä.


Nyt jos koskaan meillä on mahdollisuus selättää eteiskaaos! Lyhyellä käyttökokemuksella tämä vaikuttaa toimivalta ja eteinen on mahdollista pitää siistinä. Ulko-oven neljä kapeaa ikkunaa, plus tuo korkea ja kapea ikkuna oven vieressä, antavat melko hyvän näkymän ulkoa sisälle. Eteisen siistinä pitäminen tuntuu siksi erityisen mukavalta haasteelta, vaikka lapsiperheessä siitä siisteydestä ei kannata ottaa liian paljon stressiä. Sen, jos minkä olen oppinut :)

4 kommenttia:

 1. Meillä taas ei eteisen kasos tunnu millään selättyvän. Vaikka jokaisella on omat kaapit vieressä niin kengät on koko ajan levällään, myös ne omani. Ei auttanut kuin hankkia kenkäteline. Katsotaan onnistuu ko nyt paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tahtoo olla vähän niin että os en minä niitä kamppeita tuonne vaatehuoneeseen siirrä, niin sitten lojuvat lattialla… Mutta onhan se kätevää kun ne voi nopsaan siirtää siitä piiloon jos on tarvetta pikasiivoukselle! Meilläkin olisi kyllä tarvetta kenkätelineelle :)

   Poista
 2. Nam, onneksi tehtiin viimehetken muutos ja poistettiin tuulikaappi, pienennettiin työhuonetta ja saatiin liukuovellinen eteisvaatehuone kuraeteisellä. Vaikuttais olevan teilläkin todella toimiva homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukuovi mullakin oli haaveissa tuohon vaatehuoneeseen, mutta koska on niin kapea, ei sellainen oikein mahtunut. Ihan hyvin pelittää näinkin!

   Poista