Talo

Talo

torstai 13. helmikuuta 2014

Pari pientä sisustusostosta

Pieni sisustuspostaus tähän väliin. Nyt tuli nimittäin se hetki jota olen odottanut - olen  alkanut tekemään sisustushankintoja tulevaan kotiimme. Muistissa on vielä hyvin se, kun aloin hamstraamaan kaikkea pientä edelliseen kotiimme. Ostimme edellisen asuntomme rakentamisvaiheessa ja kului monta kuukautta ennen kuin pääsimme muuttamaan. Tuona aikana nurkkiimme kerääntyi kaikkea pientä kivaa sisutustavaraa, kun ei vaan malttanut olla ostamatta!

Nyt se sama hamstraus on alkanut. Kaikki alkoi siitä, että tarvitsimme lampun nykyiseen kotiimme. Koska asumme tässä lyhyen aikaa ajattelin että ostetaan samalla sellainen lamppu joka sopii myös uuteen kotiimme. Päädyin Lalumien Tristan riippuvalaisimeen jota löytyy Kodin1 ja Anttilan valikoimista.  Se on edullinen perusvalaisin ja mielestäni todella tyylikäs. Tulevassa kodissamme se löytää paikkansa joko meidän makuuhuoneesta tai sitten vierashuoneesta. Samalla kun kävin tuota lamppua katsomassa tarttui mukaani kolme pientä Annon kynttiläkuppia ja kaksi nappikoristetyynyä. Tuo väri noissa tyynyissä oli semmoinen etten voinut vastustaa kiusausta!

Tässä vielä nämä ensimmäiset pienet sisustushankinnat kotiimme. Kuvat olen ottanut Kodin1 sivuilta.


Sisustushankintoja, kuvat Kodin1.Tämä on ehdottomasti rakentamisessa se paras vaihe. Montakohan hankintaa ehdin vielä tehdä ennen muuttoa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti