Talo

Talo

lauantai 2. marraskuuta 2013

Pohjapiirros


Kun aloimme miettimään tulevan talomme pohjaa oli meillä toiveina saada yhteen kerrokseen:

       4 maakuuhuonetta (minimikoko 10m2)
       keittiö ja olohuone yhtenäistä tilaa talon toiseen päätyyn
       kodinhoitohuoneeseen käynti talon toisesta päädystä (autotallia lähinnä oleva pääty)
       2 erillistä vessaa joista toinen kylpytilojen välittömässä läheisyydessä
       vaatehuone eteisen vieressä

Makuuhuoneita tulee meille ja pojille omansa sekä yksi vierashuone isovanhempia ja muita vieraita varten. Asumme kaukana sukulaisista, joten kun meille vieraita tulee ovat he aina yövieraita. Vaatehuoneen halusin eteisen viereen koska siellä on (ainakin teoriassa) helpppo säilyttää omia ja lasten ulkovaatteita sekä harrastusvälineitä. Nyt on harrastukset jääneet kyllä vähemmälle, mutta ehkä sitten kun pojat tuosta vähän kasvaa niin aloitan taas jonkun säännöllisen liikuntaharrastuksen. Jos ei muuta niin ainakin miehen treenikassi on siellä sitten paraatipaikalla!

Tältä meidän tulevan talon pohja sitten näyttää:
     Täysin yllätys ei tämä pohjaratkaisu tule meille onneksi olemaan. Olemme siinä yhdistäneet kahden eri mallin hyvät puolet ripauksella omaa. Valmiina ja arjen pyörityksessä sitten näemme miten hyvin olemme tässä onnistuneet!

10 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Saunastakin pääsee kodinhoitohuoneen kautta ulos vilvoittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Varsinaiselle terassille pääsee sitten olohuoneesta.

   Poista
 2. Onpas kiva pohja! Paljonko tuossa on neliöitä?

  ps. Kannattanee harkita tuon "oletko robotti"-tarkistuksen käyttöä, jos haluat vuorovaikutusta ja keskustelua. Se karsii aika paljon ihmisten kommentointi-intoa ja näissä taloblogeissa taitaa olla aika harvoin haittaa boteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on huoneistoala tuossa pohjassa 154 neliöä ja kerrosalaa 171m2.

   Kiitti muuten vinkistä ton robotti tarkistuksen suhteen, enään ei ole päällä :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää pohja. Samantyyppinen pohjaratkaisu on meillä toimivaksi todettu. Tuo vaatehuone eteisessä on hyvä juttu, sitä kaipaisin meillekin. T. Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teidän pohjaratkaisu on kyllä kiva ja melko samanlainen. Yritetään tulla kylään piakkoin, tulee sitten vähän eri silmällä katsottua teidän kotia.

   Poista
 4. Raksablogeja surffaillessani törmäsin tähän teidän blogiin. Pohja näyttää tosi kivalta, juuri tuollaista olemme miettineet yhtenä vaihtoehtona. :) Iso kodinhoitohuone, iso vanhempien makkari, erillinen työhuone, vaatehuone eteisessä. Mitäpä muuta voikaan toivoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Tykkään pohjasta edelleen paljon ja uskon että se on käytännössä toimiva. Ainakin vaatehuonetta kohtaan on kovat odotukset! :)

   Poista
 5. Kivasti ootte muokanneet pohjaa! Mietittiin tätä samaa taloa mallia ensin, mutta me ei saatu tehtyä siitä meille toimivaa, niin vaihdettiin mallia.
  Mielenkiinnolla seurailen teidän projektia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja tervetuloa meidän blogin pariin!

   Poista