Talo

Talo

tiistai 17. joulukuuta 2013

Hei hei vanha koti!

Huh huh! Nyt on muutto saatu alta pois ja uudesta väliaikaisesta asunnosta on tehty koti. Melkoisesti sai tavaraa viedä väliaikaisesti muualle ja paljon tavaraa heitettiin myös pois. Jos ei viiteen vuoteen ole joitain vaatteita tai tavaroita käyttänyt, niin nyt oli aika sanoa niille hyvästit. Tämän muuttorumban johdosta myös blogissa oli pitkään hiljaista.

Hieman haikeat tunnelmat oli luovuttaa vanha asunto uusille omistajille. Se oli kuitenkin meidän ensiasunto ja palveli meitä hyvin melkein viisi vuotta. Tuona aikana syntyivät molemmat poikamme ja menimme mieheni kanssa naimisiin.  Auttamatta se olisi kuitenkin pidemmän päälle jäänyt meille pieneksi vaikka tilava rivitalokolmio olikin. Tässä vielä muistoksi pari kuvaa vanhasta kodistamme.

Vanhan asuntomme eteisaula.

Keittiötä ja olohuonetta.

Lastenhuone.
Talorintamalla ovat nyt pääpiirustukset valmistuneet ja eiköhän sitä kohta päästä rakennuslupaa tekemään. Niin se vaan aika rientää. Joulu kolkuttaa jo ihan ovella ja pian alkaa uusi vuosi. Ensi vuosi tuo varmasti tullessaan paljon kiirettä ja haasteita mutta onneksi ennen sitä saa hetkeksi hengähtää viettämään joulua perheen kesken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti